Yüksekova'da Moden Accessories açıldı

Yüksekova'da Moden Accessories açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 'Moden accessories' isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Merkez İhsaniye Camisinin zemin katında açılan 'Moden accessories' isimli iş yeri düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

Yapılan açılış törenine Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı (YESO) İrfan Sarı, Büyükçiftlik Belde Belediyesi Başkanı Rüştü Zeydan, kurum amirleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Açılış töreninde kısa bir açıklama yapan Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, “Böyle bir işletmenin Yüksekova’da açılması çok sevindiricidir. Böylesi işletmeler, Yüksekovamıza gelecek vaat ediyor" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, iş merkezini gezerek iş sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İş yeri sahipleri ise, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet ile anlayışı vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. İş yerimizde 10 kişiye istihdam sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Açılış töreni ikram edilen kokteyl ile son buldu. 

a1-092.jpg

a2-071.jpg

a3-047.jpg

a4-039.jpg

a5-025.jpg

dsc_8189.jpg

dsc_8252.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum