Yüksekova'da manuel terapi hizmeti

Yüksekova'da manuel terapi hizmeti

Bel ve boyun fıtığı gibi kas ve iskelet sistemini ilgilendiren tüm hastalıklar için bir tedavi metodu olan Manuel Terapi hizmeti Yüksekova'da da verilmeye başlandı.

Özel teknikler içeren ve bu konuda eğitim almış kişilerce elle uygulanan bir tedavi yöntemi olan Manuel Terapi hizmetini Yüksekova'ya getiren Fizyoterapist Özgür Anuk, verdikleri hizmetin kemiksel deformiteleri düzeltmeyi amaçlayan ve egzersiz ile birleştirildiğinde etkisi yüksek bir tedavi konsepti olduğunu söyledi. 

Anuk verdikleri hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bel fıtığı, boyun fıtığı, sırt, omuz kas iskelet ve diz ağrılarından şikayetçi olan çoğu hasta çözümü ameliyatta aramaktadırlar .Fizyoterapist olarak aldığımız özel manuel terapi eğitimleriyle bu durumdaki hastalarımıza ameliyatsız bir çözüm sunuyoruz. Bu uyguladığımız tedavi yönteminin normal fizik tedaviden farkı kısa sürede iyileşme sağlaması, uygulamaların elle yapılması ve hiçbir yan etkisinin olmamasıdır. Hastalar Zagros İş Merkezi 2. Kat 0542 668 89 26 nolu numaradan arayarak randevu alabilirler" dedi. 

dsc-3791.jpg

 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum