Yüksekova'da maç öncesi dostluk yemeği

Yüksekova'da maç öncesi dostluk yemeği

Cilo Yüksekovaspor ve Diyarbakır Erganispor yarın Yüksekova'da oynanacak karşılaşma öncesi verilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Bölgesel BAL ligi ikinci grupta mücadelede veren Cilo Yüksekovaspor ile Diyarbakır Erganispor yarın Yüksekova Şehir stadında karşı karşıya gelecek. Akşam saatlerinde Yüksekova'ya ulaşan konuk takım Erganispor futbolcuları ve yöneticileri Cilo Yüksekovaspor Fahri Başkanı Sadrettin Güvener tarafından ağırlandı.

58596

Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Şölen Lokantası'nda bir araya gelen takımlar dostluk mesajı verirken yemekte bir konuşma yapan Yüksekova Belediye Başkan Vekili Av. Erdal Aydın, karşılaşma öncesi her iki takıma başarılar diledi. Aydın, Cilo Yüksekovaspor'un Fahri Başkanı Sadrettin Güvener'e de konukseverliğinden dolayı teşekkür etti. Cilo Yüksekovaspor Kulüp Başkanı Senar Kaplan da centilmence bir karşılaşma olacağını ümit ettiklerini belirterek, "Umuyor ve diliyoruz ki yarın kazanan dostluk olacak. Bu yıl için bir üst lige çıkma umutlarımız azalsa da gelecek yıl için kaha kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz."dedi.

58597

Takımın fahri Başkanı Sadrettin Güvener ise Cilo Yüksekovaspor futbolcularının bu yıl zor şartlarda takımı sırtladıklarını belirterek, "Bu yıl takım için Yüksekovalı esnaf ve iş adamlarından yeterli maddi destek alınamadı. Maddi ve manevi destek olmazsa sıkıntılar kaçınılmaz olur. Hakkari Valiliği ve Yüksekova Belediyesi'nin desteğini unutmamak lazım. Ancak sadece kurumlar düzeyindeki destek yeterli olmaz. Bireysel olarak da hepimizin takımımıza sahip çıkması gerekiyor. İnanıyorum ki gerekli destek ve şartlar sağlandığında bu yönetim ve futbolcularımızın elde edemeyeceği başarı yoktur."dedi.

58598

Takım yöneticileri bütün Yüksekovalı futbolseverleri yarın saat 13.30'da Yüksekova Yeni Şehir stadında oynanacak karşılaşmayı izlemeye davet etti.

58599

58600

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum