Yüksekova'da lawaş ekmeği üreten fırının açılışı yapıldı

Yüksekova'da lawaş ekmeği üreten fırının açılışı yapıldı

Yüksekova Lavaş Ekmek Fırını Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve çok sayıda davetlinin karıldığı bir törenle Yüksekovalıların hizmetine girdi.

Dün saat saat 15.00'da Yüksekova Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan DTP Yüksekova İlçe binası karşısında lawaş ekmeği üreten bir fırın açıldı.

Açılışa Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, Esendere Belediye Başkan Vekili Halil Altekin, DTP Yüksekova İlçe Başkanı Nazif Ataman ve DTP İlçe Yönetimi, Yüksekova eski Belediye Başkanı Salih Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüksekova Lawaş Fırın'ın açılış kurdelesi Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, Yüksekova eski Belediye Başkanı Salih Yıldız tarafından yapıldı.

Yüksekovalı girişimci Fettah Altekin tarafından açılan Yüksekova Lavaş Ekmek Fırın'ı tandır ekmeği üretecek ve günün 24 saatinde Yüksekova halkına hizmet edecek.

Açtığı işyeri ile ilgili kısa bir açıklama yapan girişimci Fettah Altekin, “Yüksekova halkına hizmet için böyle bir girişimde bulundum, yıllardır tandırda ekmek pişiren Ercan Kom isimli ustayla 24 saat Yüksekova halkına hizmet edeceğiz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.