Yüksekova'da Kimya Mühendisi Engin Yıldırım'a silahlı saldırı

Yüksekova'da Kimya Mühendisi Engin Yıldırım'a silahlı saldırı

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan Kimya Mühendisi Engin Yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Edinilen bilgilere göre olay, akşam 18.15 sıralarında ilçenin eski cezaevi arkasındaki 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan Kutlar Apartmanının önünde meydana geldi.

haberinvideo.gif

Yaya olarak öğretmen eşi Sevcan Yıldırım ile birlikte eve gitmekte olan İzmir nüfusuna kayıtlı Kimya Mühendisi Engin Yıldırım, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda Engin Yıldırım (31) ağır yaralanırken olay yerinde bulunan Hülya Kutlar (28) da bacağına isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Engin Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşamını yitiren Yıldırım’ın bir süre önce annesi, babası ve yeni atanan öğretmen eşi Sevcan Yıldırım ile birlikte Yüksekova'ya geldiği öğrenildi. Eşinin öğretmenlik işlemlerini tamamlayan Yıldırım'ın yarın İzmir'e dönmeye hazırlandığı bildirildi. Engin Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini öğrenen Yıldırım'ın annesi, babası ve eşi hastanede sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

70792

70793

70794

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
155 Yorum