Yüksekova'da kayıp Alzheimer hastası kadın 11 gündür aranıyor

Yüksekova'da kayıp Alzheimer hastası kadın 11 gündür aranıyor

Yüksekova'da evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası 6 çocuk annesi Neciba Yücedağ (67) için sürdürülen arama çalışmaları 11 gündür devam ediyor.

İlçeye bağlı Dize Mahallesi'nde oturan Neciba Yücedağ, 11 gün önce, öğle saatlerinde evinden çıktı. Geri dönmeyen ve haber de alınamayan Yücedağ'ı gece boyunca bulamayan yakınları ve mahalleli durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Jandarma, polis, AFAD ve zabıta ekipleri de Neciba Yücedağ için arama çalışması başlattı. Ekiplerin günlerdir sürdürdüğü arama çalışmalarında Yücedağ'ın izine rastlanılmadı.

Bugün Yüksekova'da sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularla da Yücedağ'ın aranması için vatandaşlar davet edildi. İlçenin tüm mahallelerinde jandarma, polis, AFAD ve zabıta ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da arama çalışmalarına katılarak mahallelerde ev ev gezerek bölgelerinde çalışma yürüttü. Arama çalışmalarına katılan vatandaşlar kayıp Yücedağ'ın resmini göstererek, görülmesi halinde yetkililere haber verilmesini istedi. Ayrıca Yücedağ'ı arama çalışmaları köylerde ve çevre ilçelerde de sürdürülüyor.

1fffa11a-49fd-47b0-b277-f9e1c97bbe8b.jpg

63370f8550acca2eb85edd1c.jpg

63370f8550acca2eb85edd18.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.