Yüksekova’da kaygan yolda iki araç çarpıştı
Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda iki aracın çarpıştığı, yaralananın olmadığı ancak maddi hasarın oluştuğu bildirildi.
İlçede etkili olan yoğun kar yağışı, ilçe merkezinde maddi hasarlı bir trafik kazasına yol açtı. Cengiz Topel Caddesi ile İpek Yolu’nun kesiştiği kavşakta, kayganlaşan yol nedeniyle 34 YB 129 plakalı otomobil ile 30 AAH 436 plakalı araç kontrolden çıkarak çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Ekipler, gerekli incelemelerin ardından trafiğin güvenli biçimde akmasını sağladı.

Vatandaşlar, yoğun kar yağışı sırasında yol bakımının artırılması, özellikle tuzlama çalışmalarının daha etkin şekilde yapılması gerektiğini ifade etti.
