Yüksekova’da karla mücadele çalışması

Yüksekova’da karla mücadele çalışması

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde üç kurum tarafından ortaklaşa karla mücadele çalışması başlatıldı.

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi, İl Özel İdaresi ve karayolları ekiplerinin ortaklaşa İpekyolu Caddesi üzerine başlattıkları kar temizleme çalışması aralıksız devam ediyor. Yüksekova Kaymakamı ve Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, yürütülen çalışmaları yerinde denetleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Ardından bir açıklama yapan Kaymakam Kaşıkçı, “İnsanlarımızın en rahat şekilde kış şartlarını geçirmesi için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmakla mükellefiz ve yapacağız. Şehrimizin ana görüntüsünü burası oluşturuyor. Dolaysıyla biz hem ana görüş görüntüsü hem de ana caddeyi temizleyeceğiz. Bu kaldırımlar Yüksekova’ya yakışmıyor. Bizim insanlarımızın daha rahat bir şekilde kaldırımlarda yürüyebilmesi lazım, onun için kenardaki kar yığınları olmayacak. Bu karları temizleyelim istedik. Özellikle bütün ekipler birleştirdik. Bu ana caddelerdeki kar yığınlarını temizlemeye başladık. Çarşı merkezindeki bütün karları temizledik. İlçemizi kar yığınından temizleyeceğiz” dedi.

Yüksekova’da karla mücadele çalışması - Galeri - 21-12-2016

Yüksekova’da karla mücadele çalışması - Galeri - 21-12-2016

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.