Yüksekova’da 'Karamel Pastanesi' açıldı

Yüksekova’da 'Karamel Pastanesi' açıldı

Yüksekova'da 'Karamel Pastanesi' isimli iş yeri hizmete açıldı. Açılışta konuşan Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, "Umuyorum ki böyle girişimci ruhlar, ilçemize daha refah daha huzurlu bir gelecek sunacaklardır." dedi.

Ömer Oğuz'un haberi

İlçenin Kasaplar Sokağında bulunan Atasoy Apartmanının altında 'Karamel Pastanesi' düzenlenen törenle açıldı. Açılışa; Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, iş yeri sahibini tebrik etti. Ardından kısa bir açıklama yapan Sarı, "Bugün yine Yüksekova'mızda yeni bir iş yerinin açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Girişimci arkadaşımız böyle nezih bir ortamı bizlere sundu. Yüksekova’mıza böyle leziz bir ortamı sunduğu için girişimçi arkadaşımızı ve yanında çalışan emekçi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Umuyorum ki böyle girişimci ruhlar, ilçemize daha refah daha huzurlu bir gelecek sunacaklardır. Bununla birlikte bir özgüven oluşacaktır. İlçemiz uzun bir süredir yıkımın izlerini taşıyor. Yavaş yavaş dirilmeye çalışıyoruz. Tam bu aşamada girişimcinin önemi açığa çıkıyor. Bizler mutluyuz ve girişimci arkadaşları tebrik ediyoruz. Yüksekova’mıza hayırlı olsun. Diliyoruz ki bu işletme hem kazançlı hem de işletmede çalışan arkadaşlarımız emekleriyle kendi ailelerinin geçimlerini sağlar ve Yüksekova’ya da önemli bir katma değer yaratır. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

İş yerinde 8 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden iş yeri sahibi Hüsamettin Ulalı ise açılışa katılan herkese teşekkür etti.

k2-152.jpg

k1-174.jpg

k3-110.jpg

k4-076.jpg

k5-043.jpg

k6-029.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum