Yüksekova'da kar temizliği başladı

Yüksekova'da kar temizliği başladı

Yüksekova'da kar yağışının etkisini azaltması ile birlikte Yüksekova Belediyesi tarafından akşam saatlerinde Cengiz Topel Caddesi'nde kar temizleme çalışması başlatıldı.

Yüksekova’da 4 gün boyunca süren kar yağışı ile birlikte mahalle yollarında temizlik çalışmalarını başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Karla Mücadele ekibi ilçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde de sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek akşam saatlerinde kar temizleme çalışması başlattı. 

Akşam saatlerinde çalışmadan önce Zabıta Müdürlüğüne bağlı trafik birimi çalışanları tarafından araçların geçişleri kontrolü bir şekilde sağlandı. Öte yandan yapılacak çalışmanın anonsları çarşı merkezinde yapıldıktan sonra esnaf da çatılarındaki biriken karları küreklerle temizleyerek çalışmalara destek verdi.

Söz konusu caddede gece boyunca çalışmaların devam edeceği ve bitmemesi halinde yarın da çalışmaların devam edeceği belirtildi.

whatsapp-image-2021-01-20-at-23-35-39.jpeg

whatsapp-image-2021-01-20-at-23-35-42.jpeg

whatsapp-image-2021-01-20-at-23-35-41.jpeg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum