Yüksekova'da kar temizliği ekiplerce sürdürülüyor

Yüksekova'da kar temizliği ekiplerce sürdürülüyor

Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

YÜKSEKOVA - Yüksekova'da etkisini gösteren kar yağışının kapattığı mahalle yollarının açılması için Yüksekova Belediyesi tarfından çalışma başlatıldı. 

Sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışmayla kapanan yollar açılmaya başlandı. Yapılan program kapsamında vardiyalı olarak gece saat 24.00’e kadar kar temizleme çalışmasının devam edeceğini belirten Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, “Ekiplerimiz dün yoğun kar yağışı altında çalışma yürüttü. Dün gece de etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kapanan cadde ve sokaklarımızın ulaşıma açılması için çalışmalarımızı başlattık. İş makinelerimizin yetersiz olmasından dolayı tüm yolların tamamen açılması biraz zaman alacaktır. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın sabırlı olmasını ve bu sabırla bize destek olacaklarını belirtmek isterim. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde talep ettiğimiz ve onay bekleyen 13 aracımız bulunmakta. Onay aldığımız gibi araç filomuza yenilerini ekleyerek iş makineleri konusunda daha rahat olacağız. Başlattığımız çalışmalarımız aralıksız bir şekilde ilçenin tüm bölgelerinde devam edecektir” dedi.

unnamed-003.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.