Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları

Yüksekova'da kar temizleme çalışmaları

Yüksekova’da başlayan kar yağışı ile birlikte, Belediye Karla Mücadele ekipleri çalışmalarına devam ediyor

Yüksekova’da akşamdan beri etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte Belediye Karla Mücadele ekipleri, mahalle yollarının kapanmaması ve ulaşımın rahatlıkla sağlanabilmesi için çalışmalar yürütülüyor.

Aralıksız bir şekilde gece gündüz çalışmalarını sürdüren ekipler, öncelik arz eden yoğun yaşam alanlarında ve mahalle yollarında eş zamanlı olarak karla mücadele çalışmaları yürütüyor.

Program kapsamında devam edecek çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı, Erol Zirek; “Bilindiği üzere ilçemizde kar yağışı yoğun olmaktadır. Biz de belediye olarak her an müdahale etmek üzere hazır beklemekteyiz. İlk kar yağışı ile birlikte seferber olan ekiplerimiz, yoğun yaşam alanları başta olmak üzere, Mahalle yolları ve çarşı merkezinde hummalı çalışmalar yürüttü. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz mahalle yollarında vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarına başlamış bulunmakta. Program dahilinde çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.

whatsapp-image-2021-12-21-at-11-20-14-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-21-at-11-20-14.jpeg

whatsapp-image-2021-12-21-at-11-20-15-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-21-at-11-20-13.jpeg

 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum