
Kaldırımlar otoparka döndü
Hakkari'nin Yüksekova ilçendeki Cengiz Topel ve İpekyolu caddelerindeki kaldırımlara gelişi güzel park edilen araçlar vatandaşların tepkisine neden oldu.
Yüksekova'nın gelişmesiyle gün geçtikçe ilçede araçların park sorunu da büyüyor. Özellikle ilçenin can damarı olan Cengiz Topel ve İpekyolu caddelerinde yapılan araç parkları da yaşanan sorunu gözler önüne seriyor.
İlçenin uluslararası kara yolu olan İpekyolu Caddesi'nin kaldırımlarına gelişi güzel park edilen araçlar vatandaşların tepkilerine neden oldu.
Yetkililerin park sorununa çözüm getirmesini isteyen vatandaşlar, "Elbette park yapılır ama kaldırımlara kadar da değil. Artık düzenli bir park sistemi olsun. Gerçekten İpekyolu Caddesi'ni kullananlar bu konuda sıkıntı yaşıyor" dediler.
gerçektende şaka gibi insanlarımız günden güne bütün sistemi kuralları kendilerine göre yürütmeye çalışıyor ayıptır kaldırımdaki bu işglin önüne geçilmesi gerekiyor kaldırımda bazen yürüyecek yer bulamıyoruz ceza yazılıncada niye ceza kesiliyor diye isyan ediyoruz yetkililerin bunu görmemesini anlamıyorum
Yanıtla (1) (0)Yüksekova Haber ailesine bu fecaat durumu haber yaptıkları için sonsuz teşekkürler. Bu gerçekten ciddi bir problem bazen kaldırımda yürürken kaldırımdaki araçların sürücüleriyle göz göze geliyoruz ve çok haklıymış gibi küçük düşürücü ve itici bakışlarıyla kornaya çullaniyorlar . Cehalet diz boyu ya
Yanıtla (1) (0)Belediye de kaldırımla yapılıyor araba parkı için eminim bu güzel kaldırım yapmayı karayolları ekibinden öğrenmişler örnek olarak malum meydan ve Güngör mahallesi
Yanıtla (1) (0)Bir zamanlar memleketin en medeni en entelektüel en görgülü insanlarına ne olduğunu anlamak mümkün değildir. Gittikçe öz cevherimizden mi kopuyoruz? Bölgede herkesin gıpta ile baktığı ilçe iken. Ne çevre duyarlılığı ne trafik kurallarına uyum ne büyük küçük sevgisi ve saygısı kaldı. Dünyanın bütün ceza yasalarını uygulamaya kalksak yine dönüp dolaşıp uygar toplumun değerleri olmadan bir sonuç alınamaz. Gerçekten herkes şapkasını önüne koymak zorunda.
Yanıtla (0) (0)Biz şöförlere güzel park yerleri sağladığı için başta karayolları bölge müdürüne Yüksekova şefliğine ve müteahhit beye böyle güzel park kaldırım yaptıkları için bütün şöförler adına teşekkür ederim
Yanıtla (1) (0)