Yüksekova’da iş yeri açılışı

Yüksekova’da iş yeri açılışı

Yüksekova Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Fly iş merkezinin ikinci katında İşitme Cihazları satışı yapan iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İş yeri açılışına Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ile çok sayıda esnaf katıldı. İş yeri açılışına katılan davetliler iş yeri sahibi kadın girişimci Bahar Dara’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Odyometrist mezunu olan Bahar Dara,  “Yüksekova'da işitme sektöründe ilk kadın girişimci olmanın gururunu yaşıyorum, halkıma hizmet etmekten onur duyarım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Dünya markası olan Oticon markası ile çalışıyorum. Yüksekova halkına hayırlı olsun. Merkezimizde Ücretsiz cihaz denemesi,-işitme cihazları( kulak içi, kulak arkası),-şarj edilebilir işitme cihazı, özel kulak kalıpları, kulak tıkaçları, işitme cihazı tamir ve bakımı, işitme cihazı Aksesuarları, işitme cihazı pilleri, implant pilleri, Nem alıcı Kapsülleri mevcuttur" dedi. 

7d0006dc-ff8e-4292-b6ca-521c897ddd1f.jpg

770274fc-6d98-405d-874c-3290dc41f4ac.jpg

8d8a2847-2ab5-4b7f-a2b9-a0de645abcfe.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum