Yüksekova’da 'Helin Butik' isimli yeni bir yöresel giyim mağazası açıldı

Yüksekova’da 'Helin Butik' isimli yeni bir yöresel giyim mağazası açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadın giyim alanında faaliyet gösterecek olan Helin Butik isimli iş yeri hizmete açıldı.

Havaların ısınması ile birlikte Yüksekova'da düğün sezonu için geri sayım başladı. İlçede düğünler Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak. Tüm kadınların yöresel kıyafetleriyle düğünlere katıldığı Yüksekova'da yöresel giyim üzerine açılan iş yerlerinin sayısı da gün geçtikçe artıyor.

whatsapp-image-2024-03-16-at-15-14-29.jpeg

Bu iş yerlerine bir yenisi eklendi. Yeşildere Mahallesi Nedim Zeydan Caddesi'nde, işletmeciliğini Helin Taş'ın yaptığı, kadın giyimi üzerine hizmet verecek olan Helin Butik açıldı. İş yeri ve ürünleriyle ilgili Yüksekova Haber'e açıklama yapan işletmeci Helin Taş, "Kadınların şıklık ve zarafeti bulabilecekleri, göz alıcı kıyafetleri müşterilerimizin beğenisine sunmaya çalışacağı. Nişan elbisesi, Kıras fistan, gelin kıyafetleri, bayan şal u şepik, özel dikim ve kiralama hizmeti vereceğiz" dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.