Yüksekova’da Geverdent diş kliniği hizmete açıldı

Yüksekova’da Geverdent diş kliniği hizmete açıldı

Yüksekova ilçesinde, Diş hekimleri Dt. Devali Öztunç ve Dt. Uğur Kalaç tarafından Murat Dara iş merkezinde hizmet veremeye başlayan, tüm branşların dışında gülüş tasarımının' da yapıldığı 'Geverdent Diş Kliniği' hizmete açıldı.

Açılış sonrası kokteylde düzenlenen törene, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Ak Parti Yüksekova ilçe Başkanı Fatih Arslan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve çok sayıda davetli katıldı. 

Kliniği gezen Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçenin her geçen gün her dalda açılan yeni iş yerleri ile büyüdüğüne dikkat çekerek, iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılışın ardından kısa bir açıklama yapan Diş Hekimi Devali Öztunç ise, “Yıllarca sadece çekim yapılabilen, tek klinik, tek hekimden oluşan bir tedavi yaklaşımından, uzman ekibi ve modern altyapısıyla mezun olduğumuz Hacettepe ve İstanbul Çapa Üniversitelerinin ekollerini birleştirerek, Yüksekova halkının artık gönül rahatlığıyla implant, estetik tedavilerini, gülüş tasarımı başta olmak üzere tüm tedavilerini yapabileceği yeni kliniğimizi açmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kliniğimizin açılışında bizi yalnız bırakmayan, başta ailelerimiz olmak üzere, tüm  ve kuruluşlara teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

whatsapp-image-2022-03-12-at-15-54-46.jpeg

whatsapp-image-2022-03-12-at-15-54-48.jpeg

whatsapp-image-2022-03-12-at-15-54-50.jpeg

whatsapp-image-2022-03-12-at-15-54-49.jpeg

img-0942.jpg

img-1009.jpg

img-0923.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum