Yüksekova'da gerginlik - 29-04-2015

Yüksekova'da gerginlik - 29-04-2015

Yüksekova'da bir zırhlı aracın kaza yapmasının ardından olaylar çıktı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Alınan ilk bilgiye göre, Eski Cezaevi kavşağına yakın bir noktada bir zırhlı aracın devrilmesinin ardından gerginlik çıktı. Devrilen araçta bulunan bir polis memuru yaralandı.

haberingoruntuleri.gif

Zırhlı aracın devrilme nedeniyle ilgili henüz net bir bilgi edinilemezken olay yerine çok sayıda zırhlı araç sevk edildi. Olay yerine giden zırhlı araçlara taş atan gruplara polis basınçlı su, plastik mermi ve biber gazı ile müdahale etti. Polis zaman zaman silah kullandı.

Çıkan olaylar nedeniyle Cengiz Topel Caddesi bir anda boşalırken cadde üzerindeki esnaflar iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı.

-1-085.jpg

POLİS RASTGELE SU VE GAZ BOMBASI SIKTI

Gerginlik sırasında polisin rastgele plastik mermi ve gaz bombası atması tepkilere neden oldu. Polisin kasıtlı olarak gaz bombası ve tazikli su sıktığı Yüksekova Haber muhabiri Ömer Oğuz'u çevredeki yurttaşlar kurtardı. Polisin rastgele sıktığı gaz bombaları bazı iş yerlerinin camlarını kırdı.

POLİS ÇEKİLDİ, GERGİNLİK DURDU

Şehir merkezindeki gerginlik güvenlik güçlerinin geri çekilmesi ile birlikte sona erdi. Devrilen zırhlı araç kurtarıcı ile olay yerinden çekilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü.

Devrilen araçta bulunan 3 polis memurunun yaralandığı, olaylar sırasında da 2 çocuğun yaralandığı bildirildi. 

grn-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum