Yüksekova'da Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar konulu seminer

Yüksekova'da Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar konulu seminer

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi Kapsamında Yüksekova Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Mesleki Ve Teknik Anadolu Liselerindeki öğretmenlere yönelik "Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar" konulu eğitim semineri düzenlendi.

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi kapsamında Yüksekova'da belirlenen Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile Yüksekova Bilim Ve Sanat Merkezi arasında yapılan işbirliği kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapmakta olan tüm öğretmenlere "Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar" konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

whatsapp-image-2021-02-18-at-15-23-37.jpeg

Yüksekova Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerinden Kurum Müdürü Ayhan Ekici ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Samet İren tarafından verilen eğitimde bir okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından bulunan bir buluşu veya var olan bir ürün üzerinde yapılan değişiklikler ile ilgili patent ve faydalı model başvurusu hakkında bilgi verildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum