Yüksekova’da Engelli Bireyler Derneği açıldı

Yüksekova’da Engelli Bireyler Derneği açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.

Cengiz Topel caddesi üzerinde bulunan Soryan İş Merkezi'nin 4. katında bulunan dernek ofisinin açılışına Büyükçiftlik Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova 3’ncü Piyade Tümen Komutanlığında Topçu Alpay Erkan Akhisar, Emniyet Müdürü Murat Güneş, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, kurum amirleri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

whatsapp-image-2021-04-07-at-16-02-06.jpeg

Açılışta kısa bir açıklama yapan Yüksekova Engelli Bireyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Salih Diler, “Yüksekova’da böyle bir dernek olmadığı için biz de engelli kardeşlerimiz için bir ışık, bir umut olması ümidiyle bu derneği açmış bulunuyoruz. Her insan bir engelli adaydır. Engel olmak bir kusur değildir. Önemli olan insanın kalbinde engel olmamasıdır. Yüksekova sosyal hizmetler müdürlüğü ve Sosyal yarımlaşma ve dayanışma vakfına bağlı 3564 engelli kardeşlerimiz var" dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum