Yüksekova'da ekmek fırınları ve imalathaneler denetlendi

Yüksekova'da ekmek fırınları ve imalathaneler denetlendi

Ramazan ayı öncesi, Yüksekova’da faaliyet yürüten ekmek fırınları ve imalathaneler denetleniyor.

Ramazan ayına sayılı günler kala, Yüksekova’da Ekmek Fırınları ve imalathaneler, Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından denetleniyor.

Yapılan kapsamlı denetimlerde, ekmek gramajları, ham maddelerin son kullanma tarihleri, hijyen, ruhsat ve personelin kılık kıyafeti kontrol edildi.

Özellikle Hijyen konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirten, Belediye Zabıta Müdürü Erdoğan Özeken, “Mübarek Ramazan ayına girmeden önce İş yerlerinde yapılan üretimin sağlığa uygunluğunu denetliyoruz. İmalathaneler insan sağlığı için önem taşıyor. Tüm iş yerlerinde gerekli denetimlerimizi kapsamlı bir şekilde ekiplerimizle birlikte yürüteceğiz. Kurallara uymayan ve insan sağlığını tehdit eden iş yerleriyle ilgili yasal işlem başlatacağımızı da belirtmek istiyorum. Bizim için hiç bir şey insan sağlığından daha önemli olamaz” dedi.

Başlatılan denetimlerin rutin olarak devam edeceği belirtildi.

whatsapp-image-2024-03-05-at-14-58-28.jpeg

whatsapp-image-2024-03-05-at-14-58-29-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-05-at-14-58-30-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-05-at-14-58-30-2.jpeg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.