Yüksekova'da bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu

Yüksekova'da bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu

Yüksekova'da bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangının, çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

İlçe merkezine bağlı Yeşildere Mahallesi'nde hamallık yaparak geçimini sağlamaya çalışan Ramazan Erdoğan isimli vatandaşın evinde bilinmiyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Kısa sürede alevler evi sararken, itfaiye ekipleriyle vatandaşlar yangına müdahale etti. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, bazı vatandaşlarda alevler arasında evin içerisindeki bazı eşyaları kurtarmaya çalıştı.

2 saatte söndürülebildi

Evin içerisinde bulunan ve vatandaşlar tarafından son anda evde bulunan iki adet mutfak tüpü çıkartıldı. Büyük bir paniğe neden olan yangın, iki saatlik bir çalışmanın ardından söndürüldü.

Zarar 15 bin YTL, günlük kazanç 10 YTL

Can kaybının olmadığı yangında, Ramazan Erdoğan'a ait ev tamamen yanarken maddi zararın ise yaklaşık 15 bin YTL civarında olduğu belirtildi.

Sayyar satıcılık yaparak yaptırdığı evinin yıkılmasıyla birlikte büyük üzüntü yaşayan Ramazan Erdoğan, "Hamallık yaparak bu evi yaptım. Günlük kazancım 10 YTL'yi geçmiyor. Evim tamamen yandı. Ne yapacağım, bu 7 nüfusa nasıl bakacağım" diyerek gözyaşı döktü.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.