Yüksekova’da bıçaklı saldırıda bir kişi yaralandı

Yüksekova’da bıçaklı saldırıda bir kişi yaralandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan İhsaniye Camii bahçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 30 yaşındaki F.A. yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle F.A. isimli vatandaş, kimliği açıklanmayan bir kişi tarafından üç yerinden bıçaklandı. Saldırının ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale cami bahçesinde yapıldı, ardından ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

whatsapp-image-2025-07-25-at-19-14-02.jpeg

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.