Yüksekova'da belediye ve karayolları karla mücadele ekipleri kar temizliği başlattı

Yüksekova'da belediye ve karayolları karla mücadele ekipleri kar temizliği başlattı

Yüksekova Belediyesi ve Karayollorı 117. Şube’ye bağlı karla mücadele ekipleri Yüksekova Şehir Merkezinde kar temizleme çalışması başlattı.

Akşam saatlerinde şehir merkezindeki yüksek katlı binaların teras katlarındaki karların atılmasıyla birlikte çalışmalara başlayan Yüksekova Belediyesi ve Karayollarına bağlı karla mücadele ekipleri ilk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerindeki park halindeki araç sahiplerini uyararak caddeyi boşalttı.

3 loder, 1 kazıcı, 2 greyder ve 3 kamyon ile başlatılan çalışmaların sabah saatlerine kadar süreceği bildirilirken şehir merkezindeki karlar kamyonlarla taşındı.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Naif Öztekin, Cengiz topel Caddesi üzerinde bulunan apartmanlar teras katlarındaki karları atmaları için 2 gündür belediye tarafından anons yapıldığını belirterek şunları söyledi:

“Buna rağmen bazı binalar teras katlarındaki karları temizlememiş. Biz temizledikten sonra caddeye teraslarındaki karları atan apartmanlar için cezai işlem yapacağız. 2 gündür sabah saatlerine kadar karla mücadele çalışmaları yürütüyoruz. Şehir merkezindeki tüm mahalle yolları şuan açık. Ancak yine de unuttuğumuz veya yetiştiremediğimiz bazı ara sokaklar temizlenmemiş olabilir. Birkaç günde tüm yolları ulaşıma açmış olacağız.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.