Yüksekova’da bahar temizliği kapsamında çöpler toplanıyor

Yüksekova’da bahar temizliği kapsamında çöpler toplanıyor

Yüksekova Belediyesi, bahar temizliği çalışmaları kapsamında Güngör Mahallesi'nde bulunan kar döküm noktasında detaylı temizlik çalışması yaptı.

Yüksekova'da Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde ilçe genelinde biriken karların erimesiyle ortaya çıkan çöplerle mücadele etmek için iş birliği yaptı.

whatsapp-image-2024-05-13-at-18-04-38.jpeg

Güngör Mahallesi'nde bulunan kar döküm noktasında gerçekleştirilen temizlik çalışmasını Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Şoreş Diri ve Belediye Başkan Yardımcısı İhsan İşbilir yerinde inceledi. İncelemenin ardından çalışanlara teşekkür edildi.

whatsapp-image-2024-05-13-at-18-04-39.jpeg

“Yüksekova için gece gündüz çalışmaktayız”

Temizlik çalışmalarının ilçe genelinde programlı şekilde yürütüldüğüne değinen Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Kaya, “Kış mevsiminde yapılan kar temizliği çalışmaları sırasında karlara karışan çöpler, havaların ısınması ile birlikte gün yüzüne çıkmış bulunmakta. Kar döküm noktasında ortaya çıkan çevre kirliliğinin önüne geçmek için temizlik çalışmaları başlattık. Bunu yanı sıra ilçemiz genelinde temiz bir Yüksekova için gece gündüz çalışmaktayız” ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum