Yüksekova'da Algör Mobilya açıldı

Yüksekova'da Algör Mobilya açıldı

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde Algör Mobilya adlı mağaza düzenlenen törenle hizmete girdi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçenin Göngür Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, eski cezaevi karşısında hizmete giren mobilya mağazasının açılışına Yüksekova Belediye Eşbaşkanları Ruken Yetişkin, Tacaettin Safalı Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Şoförler Odası Başkanvekil Süleyman Ayhan, bazı kurum amirleri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni iş yerinin açılış kurdelesini Eşbaşkanlar Ruken Yetişkin ve Tacaettin Safalı kesti. Yetişkin ve Safalı, iş yeri sahiplerini tebrik ederek hayırlı olması diledi.

Yeni açılan iş yerinde 10 kişinin istihdam edildiğini belirten mağaza sahibi Halis Alban, mobilya mağazası açmaktaki amaçlarının Yüksekova halkını kaliteli ve ucuz ürünlerle tanıştırmak olduğunu belirterek, "İlçemize mobilya sektöründe yeni bir hizmet anlayışı getirdiğimize inanıyoruz. Kaliteli ürünü uygun fiyatlarla ilçe halkımıza sunuyoruz. Hem ilçemize yeni bir hizmet anlayışı getirdiğimiz için hem de 10 kişiye iş imkanı sağlamış olduğumuz için mutluyuz. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

Açılış verilen kokteylin ardından sona erdi.

a1-003.jpg

a2-005.jpg

a3-002.jpg

a4-002.jpg

a6-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum