Yüksekova'da alacak verecek kavgası: 2 yaralı - 22-04-2014

Yüksekova'da alacak verecek kavgası: 2 yaralı - 22-04-2014

Yüksekova Sanayi Sitesi yakınlarında iki grup arasında alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada iki kişi silahla yaralandı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Edinilen bilgilere göre aralarında akrabalık bağının da bulunduğu belirtilen iki grup arasında alacak verecek anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

İki grubun telefonda resteleşmesinin ardından araçla Sanayi Sitesi yakınlarındaki bir iş yerine gelen iki kişi, o sırada iş yerinin önünde beklemekte olan diğer iki kişiyi tabancalarla kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan H.B ve M.B Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Buradaki ilk tedavinin ardından H.B'nin ayağından M.B'nin ise karın boşluğundan vurulduğu ve M.B'nin ameliyata alınacağı açıklanırken, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Olayın duyulmasının ardından yaralıların yakınları hastaneye akın ederken, hastane ve yaralıların ikamet ettiği adreslerde geniş güvenlik önlemleri alındı.

1-166.jpg

2-095.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum