Yüksekova’da 180 öğrenci Çanakkale’yi ziyaret edecek

Yüksekova’da 180 öğrenci Çanakkale’yi ziyaret edecek

Yüksekova ilçesinde 180 öğrenci Şahinbey Belediyesi ile Esendere Belediyesi işbirliği kapsamında Çanakkale’yi ziyaret edecek.

 İlk defa uçağa, vapura binecek ve hatta ilk defa Yüksekova dışına çıkan bazı öğrenciler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve Esenedere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’ya teşekkür etti. Şemsettin Onay Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen 15 farklı liselerde okuyan 180 öğrenci,  Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Hakkari Eski Belediye Başkanı Miraz Mehmet Çetin İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mecit Sarı, Şube Müdürü Cumali Kaya ve öğrenci velileri tarafından uğurlandı.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, “180 öğrencimizi Şahinbey Belediye Başkanlığın katkılarıyla Çanakkale’ye gönderiyoruz. Özellikle Şahinbey Belediyesinin bize her anlamda bizlere destek oldu. Bu geziye vesile olan hemşerimiz Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin’e çok teşekkür ederim. İnşallah bu yolculuk öğrencilerimiz içinde keyifli bir yolculuk olur. Yarın Gaziantep’teki Milli Eğitim Bakanımızın programına katılıp, Gaziantep ilimizi ziyaret ettikten sonra oradan da Çanakkale’ye doğru yola çıkacaklar. Yüksekova ile Gaziantep arasında gönül köprüsü kuran Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi 

İlk defa arkadaşlarıyla toplu bir şekilde il dışına geziye çıktığını belirten Farabi Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Melisa Akyüz, “Şimdi Gaziantep’e doğru yola çıkacağız yarın orayı gezdikten sonra oradan da Çanakkale’ye gidip tarihi yerlerini göreceğiz. Bu etkinliği bizlere sunan Esendere Belediye Başkanına ve Şahinbey Belediye Başkanına çok teşekkür ediyorum.” dedi

0ec14dba-9375-4583-ab29-eae2e3d79eaf.jpg

90a89b8d-5fdf-4eb9-8e0f-7e58351a517e.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.