Yüksekova’da yapımı 10 yıldır süren 75 yataklı hastane Temmuz'a kaldı

Yüksekova’da 10 yıl önce temeli atılan, o günden bu yana 6 firma değiştiren 75 yataklı Yüksekova Devlet Hastanesi binasının bu yıl hizmete açılması hedefleniyor.

İlçenin İpekyolu Caddesi üzerindeki Karayolları Yüksekova Şantiyesinin arkasında bulunan 75 yataklı Yüksekova Devlet Hastanesi binası inşaatının Temmuz ayında bitirilerek teslim edilmesi hedefleniyor

“Temmuz ayı gibi teslim etmeyi düşünüyoruz”

Hastane inşaatının saha uygulama kontrol mühendisi Berken Geyik, mekanik ve elektrik imalatlarının büyük çoğunluğunu bitirdiklerini belirterek, “Onları tamamladıktan sonra ufak tefek eksiklerimiz kalacak. Mümkün olduğu süre zarfında erken bir şekilde hastaneyi teslim edeceğiz. Temmuz ayı gibi teslim etmeyi düşünüyoruz. 2 yıldır teslim almış bulunmaktayız. Bizden önce yapılan birçok hatayı telafi etmek zorunda kaldık. Önemli olan bir an önce hastaneyi teslim etmektir” dedi.

75-2.jpg

Mart ayına yetişmedi

Hastane inşaatını ziyaret eden Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, zaman zaman hastane binasına uğrayarak bilgi aldıklarını ve incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Daha önce değişik tarihler verilmişti. Sayın Valimiz Mart ayını işaret etmişti ama nasip olmadı. Yüksekova çok güzel bir hastaneye Haziran Temmuz gibi kavuşmuş olacak” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum