Yüksekova'da 10-01-2012 kar temizliği

Yüksekova'da 10-01-2012 kar temizliği

Yüksekova'da iki gün boyunca devam eden kar yağışının ardından, Belediye Karla Mücadele ekipleri mahalle ve şehir merkezinde kar temizleme çalışmaları başlattı.

YÜKSEKOVA HABER - Yüksekova'da iki gün boyunca devam eden kar yağışının ardından, karla mücadele ekipleri cadde, sokak ve mahalle yollarını ulaşıma açtıktan sonra, çarşı merkezinde kar temizleme çalışmalarına başladı. Gündüz mahalle aralarında çalışan ekipler trafiği olumsuz etkilememek için çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda gece ve sabahın erken saatlerinde kar temizliği yapıyor.

KAR TEMİZLİĞİ GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, kar temizleme çalışmalarının tüm cadde ve sokaklar kardan arındırılıncaya kadar aralıksız devam edeceğini belirtti. Bora, "İlçemizde etkili olan kar yağışından sonra acilen kar temizleme çalışmaları başlattık. Personellerimiz gece gündüz yani 24 saat karla mücadele ediyor. Çalışmalarımız dün sabah saat 06.00"dan beri aralıksız devam ediyor ve başta çarşı merkezi olmak üzere tüm Yüksekova kardan arındırılıncaya kadar devam edecek.” dedi.

Yüksekova belediye başkanı Ercan Bora’nın yerinde takip ettiği kar temizleme çalışmalarına Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, Destek Hizmetler Müdürü İdris Aka, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp ve ilgili birim çalışanları katıldı.

ovakar2.jpg

ovakar3.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum