Yüksekova TOKİ yolundaki çukurlar sürücülerin tepkisine neden oldu

Yüksekova TOKİ yolundaki çukurlar sürücülerin tepkisine neden oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Hükümet Konağı'nın da bulunduğu TOKİ konutlarına giden yolda oluşan çukurlar kazalara davetiye çıkarıyor.

Yüksekova'da zorlu kış şartları her yıl mahalle yollarına da zarar veriyor. İlçedeki yolların alt yapı yetersizliği, yollara dökülen asfaltın kalitesi ve iş makinelerinin kar temizliği sırasında verdiği zararlar yollarda çukurlar oluşmasına neden oluyor.

whatsapp-image-2024-03-16-at-16-29-17.jpeg

Yüksekova Hükümet Konağı'nın da bulunduğu Esenyurt mahallesindeki TOKİ Konutlarına giden yolda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. TOKİ yolunun Akalın (Bajêrge) mezarlığı kısmında sürücülerin zaman zaman fark edemediği bir yerde bulunan çukurlar kazalara da davetiye çıkarıyor.

Yoldan geçen bir araçta bulunan Alaattin Tosun isimli vatandaş, İlçe Kaymakamı dahil birçok yetkilinin her gün bu yolu kullandığını belirterek, "Yetkiler görmüyor mu bu çukurları merak ediyorum. Allah kabul etmiyor. Biraz vatandaşları düşünmek lazım. Yazıktır" dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum