Sarı ve Durna'dan Şemdinli’ye iadei ziyaret
Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı ile Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Şemdinli’de bir dizi iadei ve tebrik ziyaretinde bulundu.
Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı ile Yüksekova Şoförler Odası Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Selami Durna, Şemdinli ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Sarı ve Durna, ilk olarak DEM Parti Şemdinli İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Şemdinli Dem Parti Eş Başkanları ve parti yöneticileri Durna ve Sarı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra ilçe başkanlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet daha sonra Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar’a iadei ziyarette bulundu. Şakar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sarı ve Durna'ya teşekkür etti.

Ziyaretler kapsamında ayrıca Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Muharrem Tekin de ziyaret edilerek tebrik edildi.
Görüşmelerde oda çalışmaları ve esnafın durumu üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

