Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit görevinden ayrıldı

Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit görevinden ayrıldı

Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit, 2,5 yıl süren görevinin ardından ilçe halkına teşekkür etti.

Yüksekova Kaymakamı Ömer Cimşit, 23 Aralık 2021 tarihinde başladığı Yüksekova Kaymakamlığı görevinden, 8 Temmuz 2024 tarihi itibariyle ayrıldığını duyurdu. Bu süre boyunca ilçeye önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdığını belirten Cimşit, Yüksekovalılarla birlikte birçok projeye imza attıklarını ve ilçenin gelişimi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Yüksekova Kaymakamı veda mesajında, Yüksekova’da geçirdiği süre boyunca halkın sıcak ilgisi ve desteğiyle karşılaştığını ve bu destekten dolayı minnettar olduğunu belirtti. Misafirperverlikleri, samimiyetleri ve birlikte geçirdikleri anılarla ilgili duygularını paylaşan Cimşit, Yüksekovalıların kendisine gösterdiği sevgi ve desteği hayatı boyunca unutmayacağını vurguladı.

Henüz tamamlanamamış ya da başlanmamış projelerle ilgili olarak sorumluluğunun bilincinde olduğunu ve ilçenin geleceği için umutlu olduğunu ifade eden Cimşit, Yüksekova’nın potansiyelini ve birlik beraberlik içinde geleceğe taşınacak gücünü vurguladı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.