Yüksekova Kaymakamı Doğramacı: 4 ay sonra tüm yollarımız bitmiş olacak

Yüksekova Kaymakamı Doğramacı: 4 ay sonra tüm yollarımız bitmiş olacak

Yüksekova'da başlatılan yol çalışmalarını inceleyen Kaymakam Osman Doğramacı 4 ay sonra tüm yolları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yüksekova'da başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında Kuruköy Caddesine Beton Dökümü öncesi son alt temel malzemesi serildi. Yapılan çalışmayı yerinde takip eden ve yetkililerden çalışmanın seyri ile ilgili bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, “İlçemizde yol yapım çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. İlk olarak ekiplerimiz Kuruköy Caddesinde çalışmalarına başladı ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu gün de Kuruköy Caddemizde PMT dediğimiz, döküm öncesi son tabakamızı sermiş bulunmaktayız. Bildiğiniz üzere Kuruköy Caddemiz tüm vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bir yolumuz. İlk olarak çalışmalarımız kapsamında Kuruköy Caddemizde herkesin de merak ettiği SSB olarak adlandırılan (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) çalışmamızı tamamlayacağız. Tabii ki bu yolumuz dışında yaklaşık 32 Kilometrelik bir yol ağında bu çalışmalarımız devam edecek. Allah’ın izniyle 4 ay sonra bütün yollarımız bitmiş olacak. Hiç kimse merak etmesin, şüphe etmesin işimizin başındayız ve yakından takip ediyoruz. Güzel bir iş olacak. Bölgeye yeni bir anlayışı beraberinde getirecek güzel bir işe başladık. Herkes bize inansın, bize güvensin iş bittiği zaman bütün vatandaşlarımız işin son halini gördüklerinde, daha güzel bir çalışmanın olduğunu göreceklerdir. Tüm ekiplerimizle süreci, işi ve firmayı da takip ediyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum