Yüksekova Kaymakamı Çimşit'ten bayram mesajı

Yüksekova Kaymakamı Çimşit'ten bayram mesajı

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Çimşit'ten mesajı şöyle: 

Kurban, Allah'a yaklaşma, iyiye, güzele ve hakikate ulaşma arayışıdır. Kurban sevgi, vefa, sadakat ve fedakarlığın simgesidir. Yaratana karşı ihsan şuurunu, yaratılanlara karşı da infak ahlakını pekiştiren ve bizlere sahip olduğumuz nimetleri, inandığımız değerler uğruna feda edebilme iradesi kazandıran büyük bir ibadettir.Bayramlar berekettir, umuttur. Bayramlarımız bizi birbirimize yakınlaştıran ve kaynaştıran, millet olma şuurunu pekiştiren ve bir arada durmamızı güçlendiren  toplumsal yakınlık, birlik ve beraberlik adına büyük bir vesiledir.

Hayır kapılarının sonuna kadar açıldığı,  yardımlaşma ve paylaşmanın zirve yaptığı bu kutsal günlerde başta Yüksekovalı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramını  en kalbi duygularımla kutluyor; tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Bütün vatandaşlarımızın birlik ve kardeşlik ruhu içerisinde, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.