Yüksekova için hazırlanan yeni imar planı askıya çıktı

Yüksekova için hazırlanan yeni imar planı askıya çıktı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yüksekova için yaptırılan yeni Revize İmar Planı askıya çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yüksekova ilçesi için yaptırılan yeni Revize İmar Planı; Yüksekova Belediyesi Hizmet binasında askıya çıktı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” kapsamında 958,76Ha’lık (ikinci etap) Riskli Alanda yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve Plan Notları, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve Plan Notları ile Nazım ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin Plan Açıklama Raporları Yüksekova Belediye Meclisinin 05.07.2019 tarih ve 34 sayılı kararı ve 3194 sayılı imar kanunun 8(b) maddesi gereğince “T.C. Yüksekova Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Esenyurt Mahallesi, İpekyolu Caddesi, No:418,Pk:30300 Yüksekova/ Hakkari” adresinde ve https://www.yuksekova.bel.tr/ web sitesinde 08.07.2019 gününden itibaren 1(bir) ay süreyle askı ilanına çıkarılmıştır” denildi.

12,.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.