Yüksekova Haber futbol turnuvasında eleme maçları oynanıyor

Yüksekova Haber futbol turnuvasında eleme maçları oynanıyor

Yüksekova Haber’in Hakkâri’de düzenlediği halı saha futbol turnuvasında bugün 3 eleme maçı oynandı. Turnuvanın diğer 3 eleme maçı da yarın oynanacak.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKÂRİ -  Yüksekova Haber’in Arena ve Hedef Halı Saha tesislerinde, İnnowa Mobilya ana sponsorluğunda düzenlediği halı saha futbol turnuvası eleme maçları ile devam ediyor. 12 Haziran’da başlayan ve 6 gurupta 28 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasında bugün 3 eleme maçı oynandı.

haberinfotograflari.gif

Saat 17.00’de Arena Halı Saha Tesislerinde oynanan ve Ümit Kaya’nın yönettiği günün ilk maçı oldukça çekişmeli geçti. Kamu Hastaneler Birliği ile TEDAŞ İşletme arsasında oynanan maçın normal süresi 3 -3 berabere bitti. Penaltılara giden maçta Kamu Hastaneler birliği TEDAŞ İşletme’yi 5 -4 yendi.

Aynı saatte Hedef Halı Saha Tesislerinde Reel Akademi Dershanesi ile Müftülük arasında oynanan ve Murat Bor’un yönettiği günün 2. Maçında Reel Akademi Dershanesi Müftülüğü 5 -0 yendi.

Saat 18.00’de İdeal Hakkari Dershanesi ile Beyaz Gelincik arasında oynanan günün son eleme maçında İdeal Hakkari Dershanesi Beyaz Gelinciği 5 -3 yendi.

Oldukça çekişmeli geçen ve çok sayıda taraftarın izlediği maçların sonunda bir üst tura çıkan takımlar; Kamu Hastaneler Birliği, Reel Akademi Dershanesi  ve İdeal Hakkari Dershanesi oldu.

TURNUVADA YARIN OYNANACAK  ELEME MAÇLARI İSE ŞÖYLE:

17.00 -18.00 Adliye - Defterdarlık (Hedef)

17.00 18.00 İl Sağlık Müdürlüğü - HATSO (Arena)

18.00 19.00 Milli Eğitim – Hakkari Üniversitesi (Hedef)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum