Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yağışlı havaya rağmen maça hazırlanıyor

Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yağışlı havaya rağmen maça hazırlanıyor

Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Cumartesi günü çıkacağı karşılaşma öncesi yağışlı havaya rağmen son idmanlarını yapıyor.

D grubunu lider tamamlayan Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Çanakkale Dardanel Spor Kadın Futbol Takımı ile Cumartesi günü Yüksekova Futbol Stadı’nda karşılaşacak. Ekip, mücadele öncesi olumsuz hava koşullarına rağmen antrenmanlarını aksatmıyor.

whatsapp-image-2024-03-21-at-15-41-17-2.jpeg3 puan parolasıyla maça çıkmaya hazırlanan Yüksekova Belediyespor, yağışlı havaya rağmen son idmanlarını yapıyor.

whatsapp-image-2024-03-21-at-15-41-13.jpeg

"Kazanacağımıza inanıyoruz"

Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Bayram Yıldırım, Cumartesi günü yapılacak maçın son idmanlarını yaptıklarını belirterek, “TFF 2. Ligde mücadele eden kadın futbol takımımız, kendi liginde lider olarak tamamladı. Cumartesi günü çeyrek final karşılaşmasında Çanakkale Dardanel’e karşı karşıya geleceğiz. Olumsuz hava koşulları nedeniyle zemin kötü durumda ama ona rağmen idmanlarımıza da devam ediyoruz. Bu sıkı çalışma ve azimle muhakkak kаzanacağımıza inаnıyoruz. Cumartesi günü çıkacağımız maça bütün Yüksekova halkını davet ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2024-03-21-at-15-41-11-1.jpeg

“Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz”

Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takım kaptanı Rahime Atabay ise "Kadınlar 2. liginin D grubu şampiyonuyuz. Takımımız kar kış demeden çalışmalar neticesinde play-offlara kaldı. Bu zorlu süreçte çeyrek final maçımızda tüm Yüksekova halkını cumartesi günü Çanakkale Dardanel'e yapacağımız maça davet ediyoruz. Sen yoksan bir kişi eksiğiz, bizi yalnız bırakmayın" dedi.

whatsapp-image-2024-03-21-at-15-41-11.jpeg

Yüksekova Belediyespor teknik direktörü ve oyuncuları, cumartesi günü yapacakları karşılaşmaya tüm Yüksekova halkını davet etti.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.