Yüksekova Belediyespor Ağrı'da galip geldi

Yüksekova Belediyespor Ağrı'da galip geldi

Alt sıralardan kurtulmak için Patnos 04 karşılaşması için Ağrı deplasmanına giden Yüksekova Belediye Spor 3 puanla döndü.

Ömer Oğuz'un haberi:

Ağrı deplasmanından 3 puanla dönen Yüksekova Belediyespor'un Sportif Direktörü Mithat Özcaner, karşılaşma ile ilgili Yüksekova Haber Portalı muhabirine açıklamalarda bulundu. 

Maçın ilk yarısının 3 net pozisyonları olmasına rağmen 0-0 berabere bittiğini belirten Özcaner, "Maçın ikinci yarısına Yüksekova Belediyespor iyi başladı. Net pozisyonlarımız vardı. Rakip alana baskı yaparak maçın 67. dakikasında golü bularak 1-0 öne geçtik. Kalan sürede doğru pozisyon alarak skoru korumasını bildik. Galip gelen takımımızın başta teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu hafta bizim Bağlar ile maçımız var. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.