Yüksekova Belediyesi'nden kurt uyarısı: Evden çıkmayın

Yüksekova Belediyesi'nden kurt uyarısı: Evden çıkmayın

Yüksekova'da son günlerde şehir merkezinde görülmeye başlanan kurtlar paniğe yol açtı. Belediyeden 'dışarı çıkmayın' uyarısı geldi.

Yüksekova'da yiyecek bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlar zaman zaman şehir merkezinde görülüyor. Son günlerde 2 ayrı mahallede şehre inen kurtlar vatandaşlar tarafından görüntülenmişti. 

Yüksekova Belediyesi Veteriner İşleri Birimi, şehir merkezine inen bir kurdun vatandaşlar tarafından kendilerine bildirdiği belirerek, "Ekiplerimiz kurdun bulunduğu mahalleye giderek, uyuşturucu iğne ile bayıltmaya çalıştı ancak tek iğne ile bayılmayan ve gözden kaybolan kurt bitkin ve aç bir şekilde şehir merkezinde dolaşıyor" denildi. 

Ekiplerin arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen açıklamada, "Ancak karanlığın çökmesiyle arama çalışmaları şu anlık zor geçiyor. Evden çıkmamanız can güvenliğiniz açısından iyi olacaktır. Ayrıca kurdu gören vatandaşlarımızdan ricamız 0530 134 48 80 numaralı belediye ihbar hattına bildirsinler" ifadelerine yer verildi. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum