Kırmızıgül ve Diri'den esnaf ziyareti

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri esnaf ve seyyar satıcıları ziyaret ederek kaldırım işgaline karşı uyarıda bulundu.

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül, Şoreş Diri, zabıta ekipleri, belediye encümenleri, DEM Parti ilçe Eşbaşkanı Filiz Saygı ve beraberindeki parti yöneticileri, çarşı merkezinde hem esnafı ziyaret etti hem de cadde ve sokakların seyyar tezgâhlar ile dolması nedeniyle seyyar satıcıları uyardı.

whatsapp-image-2024-05-16-at-18-08-55.jpeg

Eşbaşkan Kırmızıgül ve Diri, esnaf ve seyyar satıcılara Yüksekova'nın yaşanılabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışılması gerektiğini anlattı.

Satıcılar da kendilerinin bu tür bir manzaraya neden oldukları için üzüldüklerini ama mecburi hayatlarını bu tür işlerden sağladığını belirterek, Yüksekova Belediyesi'nden kendileri için bir alan açmasını talep etti.

whatsapp-image-2024-05-16-at-18-08-58.jpeg

"Lütfen kaldırıma sebze, meyve tezgahlarını ve çay içmek için taburelerini bırakmasınlar"

Yüksekova çarşı merkezinde yapılan ziyaret ve uyarılardan sonra konuşan Eşbaşkan Kırmızıgül, "Biz bugün esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımıza hem teşekkür ettik hem de bu çarşı merkezinde bulunan kaldırımların işgal edilmesi konusunda uyarılarda bulunduk. Biz burdan tekrardan çağrıda bulunuyoruz; lütfen, kaldırıma sebze, meyve tezgahlarını ve çay içmek için taburelerini bırakmasınlar. Mağdur olduklarını biliyoruz. Ama çoğu vatandaşımız da kaldırım işgalinden mağdur, bu konularda çok şikayet geliyor. Tekrardan rica ediyorum halk olarak birbirimize yardımcı olalım” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-16-at-18-08-55-1.jpeg

b9f71e59-c845-46b8-ad54-9c2768c8209d.jpg

whatsapp-image-2024-05-16-at-18-08-56.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum