Yüksekova Belediyesi'nden çevre temizliği - 17-07-2019

Yüksekova Belediyesi'nden çevre temizliği - 17-07-2019

Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası kapsamında Cumhuriyet mahallesindeki çöpler toplandı.

Yüksekova Belediyesi, çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu temizlik kampanyasına bugün de Cumhuriyet Mahallesinde devam etti.

Yapılan temizlik çalışmasına Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı, meclis üyeleri, belediye personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Çalışma ile ilgili açıklama yapan Eş Başkan Sarı, “Bugün başlatmış olduğumuz temizlik kampanyalarından bir tanesini daha gerçekleştiriyoruz. Temel amacımız farkındalık yaratmak. Biliyorsunuz yıkım esnasında Yüksekova’nın üçte biri neredeyse yıkılmıştı ve ondan sonraki süreç, maalesef bir şehrin tutumunu, bir şehrin karizmasına, karakterine uymayan bir görüntü içermişti. Biz burada onu yaratmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu kampanyanın da bize fayda sağlayacağını umut ediyoruz ve bu doğrultuda da yolumuza devam ediyoruz. Meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız ile hareket ediyoruz. Çağrılarımız olmasına rağmen halktan maalesef bu konuda çok ciddi bir katkı göremiyoruz. Sonuna kadar halkın da katkı sunabileceği ve farkındalık ile harekete geçebileceği bir merhaleye ulaşmak istiyoruz. Bu amaçla da bu çalışmayı başlatmış olduk. Sonucunu da alacağımıza inanıyoruz. Yüksekova halkına da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Burada gerçekten çevreye ve halkımıza yakışmayan bir tutum var. Doğaya ve çevremize saygılı olmakta buradan başlar. Sosyal bir farkındalık ve duyarlılık gerekiyor” dedi.

a1-168.jpg

a2-140.jpg

a3-098.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.