Yüksekova Belediyesi personelleri için ek zam protokolü imzalandı

Yüksekova Belediyesi personelleri için ek zam protokolü imzalandı

Yüksekova Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Belediye A.ş çalışanları için ek zam protokolü imzalandı.

Protokol töreninde Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ile Hizmet İş Sendika Yöneticisi Serhat Öztekin arasında Belediye A.ş çalışanları için %25’lik zam imzalandı.

whatsapp-image-2024-02-27-at-17-40-54.jpeg

Yapılan Protokol törenine Yüksekova Kaymakamı Çimşit’in yanı sıra Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet İş Sendika Temsilcisi Serhat Öztekin ve Temsilen Personeller katıldı.

whatsapp-image-2024-02-27-at-17-40-55-1.jpeg

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Çimşit, “Zammı biz belediyemizin gelirlerini giderlerini göz önünde bulundurarak yapmış bulunuyoruz. İlçenin tüm sorunlarına koşan, çözüm noktasında mücadele ve emek sarf eden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zam ile bir nebze de olsa çalışanlarımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.
Daha sonra söz alan Hizmet İş Sendika Temsilcisi Serhat Öztekin, “Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese minnettarız. Herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. İşçi ve emekçi arkadaşlarımın hakları için çalışmaya gayret edeceğiz. Yeni hakları hayırlı uğurlu olsun” dedi.

whatsapp-image-2024-02-27-at-17-40-54-2.jpeg

whatsapp-image-2024-02-27-at-17-40-54-3.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum