Yüksekova Belediyesi kurbanlık satış ve kesim yerini belirledi

Yüksekova Belediyesi kurbanlık satış ve kesim yerini belirledi

Yüksekova Belediyesi, Yeşildere Mahallesi'ndeki belediye mezbahanesini kurbanlık satış ve kesim yeri olarak duyurdu.

Yüksekova Belediyesi, Yeşildere Mahallesi'ndeki belediye mezbahanesini kurbanlık satış ve kesim yeri olarak belirledi. Vatandaşlar, bu alanda kurbanlıklarını seçip pazarlık yapabilecekleri gibi kurbanlarını mezbahada kestirme imkânına da sahip olacaklar.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri uyarıda bulundu

Mezbaha bahçesinde kurulan Hayvan Pazarı, vatandaşların rahat bir şekilde kurbanlıklarını seçmeleri ve pazarlık yapabilmeleri için düzenlendi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hayvan satıcılarına sadece belediye tarafından belirlenen Mezbaha Bahçesi Hayvan Pazarı'nda satış yapmaları konusunda uyarıda bulundu.

whatsapp-image-2024-06-11-at-01-02-09.jpeg

Hayvan satıcıları, bu yeni düzenlemeden memnun olduklarını belirterek, belediyenin tahsis ettiği alanın avantajlarına dikkat çektiler. Yeni düzenlemeyle, kurbanlık satıcıları ve vatandaşlar, mezbaha alanında günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri hijyenik ve ulaşımı kolay bir ortamda hizmet alabilecekler. Yemek yeme, çay içme ve tuvalet gibi ihtiyaçların karşılanabileceği alanların bulunması da satıcılar için önemli bir kolaylık sağlayacak.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.