Yüksekova Belediyesi: 55 adet aracın sözleşme süreleri bitti, araç sayısı 100'e çıkarıldı

Yüksekova Belediyesi: 55 adet aracın sözleşme süreleri bitti, araç sayısı 100'e çıkarıldı

Yüksekova Belediyesi tarafından şehir içi yolcu taşımacılığı hizmetini sürdüren 55 adet M plakalı aracın faaliyetlerinin durdurulması ile ilgili açıklama yapıldı.

Yüksekova'da hizmet veren M plakalı şehir içi minibüslerle ilgili Yüksekova Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, Yüksekova Belediyesi tarafından 2010 yılında 2886 sayılı kanuna göre yapılan ihale sonucu şehir içi yolcu taşımacılığı hizmetini sürdüren 55 adet M plakalı aracın sözleşme sürelerinin bittiği belirtilerek çalışma ruhsatlarının sonlanlandırıldığı açıklandı.

Duyurunun devamında şöyle denildi:

"Bu nedenle şehir içi 9 güzergahta Yüksekova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan yeni planlama gereği kiralama sözleşmesi imzalanan 14 adet M plaka minibüs ve 7 adet Belediye Otobüsü olmak üzere toplam 21 araçla ulaşım hizmetleri sürdürülmektedir. 

İlçemizde şehir içi Ulaşım Hizmetlerinin daha kaliteli ve verimli sürdürebilmesi için çalışmalar devam etmekte olup İlçe Trafik Komisyonu kararıyla Şehir içi hat sayısı 14'e; hatlarda çalışacak araç sayısı ise 100'e çıkarılmıştır.

Bu karar doğrultusunda çalışmalar sürdürülmekte olup şehir içi ulaşım hatlarında çalışacak araçlara belirli standartlar ve modernizasyon özellikleri getirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum