Yüksekova Belediyesi 5 yeni otobüsü filosuna kattı

Yüksekova Belediye Başkanlığı tarafından yeni alınan 5 adet toplu taşıma otobüsü Hakkari Valisi Ali Çelik'in de katıldığı törenle hizmete girdi.

Yüksekova Belediye Başkanlığı tarafından ilçedeki toplu taşıma sorununu çözmek adına 5 adet yeni otobüs satın alındı. 4 tanesi 60 kişilik 1 tanesi 100 kişilik olan otobüsler Hakkari Valisinin de katıldığı törenle halkın hizmetine sunuldu.

Belediyelerin yereldeki en önemli görevlerinden bir tanesinin toplu ulaşım hizmetini sunmak olduğunu belirten Hakkari Valisi Ali Çelik, "Yüksekova Belediyemizde 2023 yılı başı itibariyle 6 tane toplu taşıma aracını vatandaşlarımızın hizmetine sunmuşken bugün Belediye Başkan Vekilimiz, Kaymakamımızın aynı Yüksekova ve Hakkari ekseninde başlattığımız çalışmada 5 tane otobüsü de bu toplu taşıma hizmetinin bir parçası haline getirdi" dedi.

otobus2.jpg

Yüksekova'da daha fazla toplu taşıma aracına ihtiyaç olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına vatandaşların yazdığı yorumlardan da anladığını ifade eden Çelik, "İnşallah belediyenin kendine ait toplu taşıma filosu hızla artar. Belediye Başkan Vekilimize ve ilgili birimlere teşekkür ederiz. Bir yerden başladıktan sonra devam eder. Toplu taşıma hizmetini vatandaşlarımıza düşük bedelle sağlamış olacaklar. Etkin bir toplu taşıma hizmetinin başlangıcı açısından, bizler için de mutluluk verici" dedi.

Törende Hakkari İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Necip Çarıkçıoğlu, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu da hazır bulundu.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum