Altın fiyatlarındaki artış, imitasyon takıya olan talebi artırdı

Altın fiyatlarının artmasıyla birlikte uygun fiyatlı takıya yönelen vatandaşlar için Yüksekova’da yeni bir imitasyon takı mağazası açıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, ekonomik şartlar ve altın fiyatlarının artışı nedeniyle vatandaşların daha uygun fiyatlı takı arayışına çözüm sunacak yeni bir işletme hizmete açıldı. Roza Takı Dünyası adlı imitasyon altın mağazası, çarşı merkezindeki Güngör Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde kapılarını açtı.

whatsapp-image-2025-04-29-at-20-23-53.jpeg

"Vatandaşlarımızın bütçe açısından zorlanması bizi bu işe yöneltti"

Şemdinli ilçesinden genç girişimci Furkan Peker tarafından hayata geçirilen mağaza, özellikle düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte uygun fiyatlı takı arayan vatandaşlara hitap ediyor. Peker, ailesiyle birlikte uzun süredir bir işletme kurmayı planladıklarını belirterek, “Altın fiyatlarının ciddi oranda yükselmesi, düğün sezonunun başlaması ve vatandaşlarımızın bütçe açısından zorlanması bizi bu işe yöneltti. İnsanlarımızın talebi doğrultusunda imitasyon altın ve gümüş takılar üzerine bir mağaza açmaya karar verdik” dedi.

whatsapp-image-2025-04-29-at-20-23-54-1.jpeg

"22 ayar altın kaplama kolye, bilezik, kemer, taç ve küpelerimiz mevcut"

Mağazada satılan ürünlerin altın görünümünde olduğunu vurgulayan Peker, “22 ayar altın kaplama kolye, bilezik, kemer, taç ve küpelerimiz mevcut. Ayrıca el yapımı çantalarımız da vitrinimizde yer alıyor. Altın kaplama dışında kaliteli gümüş takılar da müşterilerimize sunulmakta. Ürünlerimizin fiyat aralığı, büyüklüğüne göre değişmekle birlikte 6 bin TL ile 20 bin TL arasında değişiyor.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2025-04-29-at-20-23-54-2.jpeg

Ürünler 2 yıl garantili

Ürünlerde parfüm veya kimyasallarla temas olmadığı sürece kararma ya da solma yaşanmadığını belirten Peker, tüm ürünlerin 2 yıl garanti kapsamında olduğunu da sözlerine ekledi.

whatsapp-image-2025-04-29-at-20-23-54.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum