Yükekovaspor'dan karla karışık gol yağmuru: 5-0

Yükekovaspor'dan karla karışık gol yağmuru: 5-0

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Bal 2. grupta yer alan Yüksekova Cilo Spor ile Siirt Gençlerbirliği Spor, Yüksekova Yeni Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Cilo Yüksekovaspor ile Siirt Gençlerbirliğispor arasında yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmayı, aralarında Yüksekova Belediye Başkan Vekili Erdal Aydın, BDP İlçe Başkanı Hüsnü Bulgan ve Yüksekova Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 300 kişi izledi. Karşılaşma Cilo Yükekova sporun 5-0 ‘lık üstünlüğüyle sona erdi.

haberinfotolari.gif

Maça hızlı başlayan Cilo Yüksekova Spor 20’nci dakikada İlyas’ın sert şutunun ağlarla buluşması ile 1– 0 öne geçti. Daha atak bir futbol oynayan Cilospor 24. Dakikada Fesih’le ikinci golü buldu. Maçın birinci yarısı 2-0’lik skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Cilospor skoru 56. Dakikada Mevlüt ile 3-0 yaptı. Daha sonra Cilo Yükekovaspor dk. 65’te Yakup’un gölü ile durumu 4-0’a taşıdı. Maçın 88. dakikasında İnan’ın gölü ile karşılaşma Cilo Yüksekovasporun 5-0 ‘lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum