Yola fırlayan oğlunu kurtarmak isterken ezildi

Yola fırlayan oğlunu kurtarmak isterken ezildi

Bafra'da annesinin yanında yürüyen 6 yaşındaki bir çocuk aniden yola fırladı. Paniğe kapılan anne de kucağında 3 yaşındaki oğluyla yola doğru koştu ancak hızla bir otomobilden kurtulamadı...

Samsun’un Bafra İlçesi’nde annesinin elinden kurtulan 6 yaşındaki erkek çocuğu, Samsun-Sinop Karayolu’na fırlayınca anne ve iki çocuğu hayatından oluyordu. .

Kaza Bafra İlçesi Samsun-Sinop Karayolu Emirefendi Mahallesi mevkisinde dün meydana geldi. Annesinin yanında yürüyen bir 6 yaşındaki bir çocuk, aniden yola fırlayarak çift yönlü yolun tek yönünden karşıya geçti. Orta refüje gelen çocuk, karşıya geçmek için yaya geçidinde beklemeye başladı.

Oğlunun yola fırladığını ve diğer tarafa geçmek için beklediğini gören anne 35 yaşındaki Firdevs D. paniğe kapıldı. Anne, kucağındaki diğer oğlu 3 yaşındaki Sinan ile birlikte yola fırlayarak büyük oğluna doğru koşmaya başladı. Bu sırada Sinop yönünden gelen bir otomobil anne ve kucağındaki çocuğuna sağ yan taraftan çarptı.

6 yaşındaki çocuk aniden otoyola fırladı.

AYAĞA KALKTI, SONRA BAYILIP DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisiyle kadın ve kucağındaki çocuk yola savruldu. Kazayı gören diğer çocuk ise yaya geçidinden geri dönerek annesinin yanına koştu.
Anne Firdevs D., kendisiyle birlikte yere savrulan küçük oğlu oğlu Sinan D.’yi alıp ayağa kalktı ancak daha sonra bayıldı.

Kazayı görenler anne ve çocukların yardımına koştu. Olay yerine gelen ilk 112  ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan Firdevs D. ile oğlu Sinan ambulansla Bafra İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.