YÖK: Üniversitelerdeki idari ve akademik personele tatil olmayacak

YÖK: Üniversitelerdeki idari ve akademik personele tatil olmayacak

Hükümet, korona virüs önlemleri kapsamında üniversitelerin tatil edilmesine kararı verdi. Kararın ardından YÖK'ten yapılan açıklamada, "Üniversitelerdeki idari ve akademik personele tatil olmayacak" ifadeleri kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın üniversitelerin 16 Mart’tan itibaren üniversitelerin tatil edildiğini duyurmasının ardından Yükseköğretim Kurulu açıklama yaptı.

İdari personel ve akademisyenlerin çalışmaya devam edeceği belirtilen açıklamada, “Üniversitelerdeki idari ve akademik personele tatil olmayacak. Koronavirüsün Türkiye’deki seyrine göre bu konu yeniden değerlendirilecek” denildi.

Uzaktan eğitim uygulamasına geçilmeyeceği aktarılan açıklamada, “Üniversitelerde 16 Mart’ta başlayacak tatil süresince online ve uzaktan eğitimle ders yapılmayacak. Üniversitelerdeki tatil süresince konferans, panel, sergi, toplantı, çalıştay, kongre gibi etkinlikler de düzenlenmeyecek” ifadelerine yer verildi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.