Yeşildere'de yol çalışmaları

Yeşildere'de yol çalışmaları

Yüksekova Belediyesi tarafından Yeşildere Mahallesinden geçen bir kilometrelik bozuk yola asfalt döküldü.

ÖMER OĞUZ/ YÜKSEKOVAHABER

Bugün sabah saat 07.00 ‘de Yeşildere Mahallesi'nde yol çalışması ve asfalt dökümü için Yüksekova Belediye’si yol yapım ekibi iş başındaydı. Yeşildere Mahallesi'nden geçen bir kilometrelik bozuk yola asfalt döküldü. Yüksekova Belediyesi’nin bütün yol yapım araçları ve personeli buradaki çalışmada hazır bulundu.

Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmanın yapıldığı yol üzerindeki ağaçlar kesildi, bahçe duvarları, çitler ve tandır evleri belediye araçları tarafından yıkıldı. Yıkım için vatandaşlar belediye çalışanlarına herhangi bir zorluk çıkarmazken yolun onarılması mahalle sakinlerini memnun etti.

Yol yapım çalışmaları esnasında Yüksekvahaber’e açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ruken Yetişkin: ‘‘Yeşildere Mahallesi'nde bir yolun onarımını yapıyoruz. Bu yol Atatürk İlköğretim Okulu'nun önünden geçerek İpek Yolu'na çıkıyor.  Aynı şekilde Cumhuriyet Mahallesi için de kaldırımı ile birlikte bir yol yapıyoruz. Birçok yola ise çakıl ve kum dökerek vatandaşı kışın çamurdan kurtarmaya çalışıyoruz. Bu yolların da bu yıl yapabildiğimiz kadarını yapacağız. Yapamadıklarımızı önümüzdeki yıl yapacağız.’’ Dedi.

Çalışmalarla ilgili görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar ise yol onarımı için belediyeye teşekkür ettiler.

Ahmet Dayan ( Mahalle sakini):

''Yüksekova belediyesine bize bu yolu yaptığından dolayı teşekkür ediyoruz. İki yıldır gerek öğrenciler gerek ise vatandaşlar mağdurdu ama bu sene belediye tarafından yolumuz asfaltlandı. Bu yolu yapanlara teşekkür ediyoruz.''  

 Nurcan Aslan (Öğrenci):

''Bu çalışmaları çok beğendim. Eskiden okula gidiş gelişlerimizde çok zorluk çekiyorduk. Şimdi çok rahatız. Belediye Başkanının bu hizmeti çok güzel, mahalle sakinleri olarak belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bize bu yolu bu imkanı sunduğu için çok memnunuz.''

31259

31261

31263

31264

31265

31266

31267

31271

31272

31273

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.